16/06/21 - 13:12h

“Samo je Novakov poraz mogao da me oraspoloži…”

 

Toni Nadal rekao je da je samo jedna stvar mogla da ga oraspoloži posle poraza njegovog bratanca Rafaela u polufinalu Rolan Garosa.


Foto: Julian Finney/Getty Images Europe

Rafael Nadal išao je na svoju 14. titulu na Rolan Garosu, ali ga je u sjajnom polufinalnom meču eliminisao Novak Đoković. Stric španskog tenisera nije krio razočarenje što je dva dana kasnije upravo Đoković osvojio trofej.

– Samo je Đokovićev poraz od Cicipasa mogao da popravi raspoloženje nakon Nadalovog razovaravajućeg ispadanja u polufinalu Rolan Garosa. – rekao je Toni nakon tog meča.

Srpski teniser samo je za jedan grend slem trofej daleko od Španca. Ima ih 19, a njegovi najveći rivali, Nadal i Federer, po 20.

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Grend Slem, Novak Djoković, Rolan Garos, Teniseri, Toni Nadal, Turniri, Vesti


Komentari: 3

 
Velimir Mandić June 29, 2021 Odgovori

Oni koji te ne vole je puno više od onih koji te vole, ali naša ljubav , naše obožavanje prema tebi je beskrajno puta jače od tih štakora koji koriste svaki trenutak da te ugrizu, da ti naškode, da te diskreditiraju, a ti im svojim maestralnim igrama ne daš da da provire iz svojih smrdljiviji jazbina. Samo tako Veliki Nole!-na radost i zadovoljstvo tvojih navijača.

 
Vels June 30, 2021 Odgovori

Važno je da ima više nas koji ga podržavamo i volimo

 
Rulja July 8, 2021 Odgovori

Budi ono sto jesi. Bog bogova.

Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.