17/04/22 - 16:00h

Rubljov: U Beogradu se osećam kao u Moskvi

 

Ruski teniser Andrej Rubljov kaže da se u Beogradu oseća kao u Moskvi.


Source: Getty Images AsiaPac

– Osećam se dobro, posebno što sam prvi put u Srbiji. Poslednjih par nedelja, posebno sezona na zatvorenom, igra na Indijan Velsu je bila odlična za mene. Sada je cilj da se što bolje pripremim za sezonu na šljaci. – rekao je Rubljov i dodao da se u Hrvatskoj osećao drugačije nego u Beogradu:

– Hrvatska je malo drugačija. Bio sam tamo preko leta i bio sam na mestima gde je more. Ne osećam se isto, u Moskvi, nemamo more. Ovde u Srbiji se osećam slično, grad je manji ali osećam se slično kao u Moskvi.

Kaže da na turniru očekuje mnogo dobrih mečeva.

– Voleo bih da dođem do finala. Mislim da to svi žele, to je normalno. Zbog toga teniseri dolaze na turnire, da bi pokušali da ih osvoje. Sada je nivo tenisera ujednačen. Vidimo iz turnira u turnir da momci sa nižim rankingom pobeđuju one sa visokim rankingom. Svi rade profesionalonije i nivo je sve veći i veći. Mođete da izgubite u bilo kom kolu. Neko ko je loše rangiran može da dođe do finala. – rekao je i dodao:

– Biće teških mečeva, čak i prvi meč. Ima jako dobrih igrača. Novak je favorit, ali mislim da i on želi da ide iz meča u meč i pokaže najbolje. Ako pobedi, biće zaista srećan, posebno zbog pauze, jer nije igrao neko vreme.

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Andrej Rubljev, ATP, ATP 250, ATP u Beogradu, Teniseri, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.