13/02/16 - 11:05h

Roterdam: Eliminisani Zimonjić i Miler

 


Nenad Zimonjić i Žil Miler eliminisani su u četvrtfinalu dubl takmičenja na turniru u Roterdamu. Bolji od njih bili su Holanđanin Žan-Žilijen Rože i Horija Tekau iz Rumunije, koji su slavili sa 6:3, 6:3, posle 58 minuta igre.

Nenad Zimonjic12
Srpsko-luksemburškoj kombinaciji je to bio tek drugi meč ove sezone, pošto se Zimonjić tek ove nedelje vratio na teren posle loma palca na skijanju.

Prethodno su Nenad Zimonjić i Žil Miler savladali holandsku kombinaciju Timo de Baker/Robin Hase sa 2:0, po setovima 6:3, 6:4.

Prvim nosiocima Rožeu i Tekau naredni rivali biće Nemac Filip Pečner i Aleksander Peja iz Austrije, koji su eliminisali Britanca Džejmija Marija i Danijela Nestora iz Kanade sa 6:2, 5:7, 10:8.

Na sledećem turniru u Dubaiju, Nenad Zimonjić će igrati dubl sa Novakom Đokovićem, kako bi se srpski teniseri pripremili za moguća iskušenja u Dejvis kup meču protiv Kazahstana koji sledi, ali i za Olimpijske Igre. Najavljeno je da će Zimonjić i Đoković biti dubl partneri i na najvećoj svetskoj smotri sporta u Rio de Žaneiru ovog leta.

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   ATP u Roterdamu, Nenad Zimonjić, Teniseri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.