01/08/19 - 17:42h

Roberto: Mislim da sam u meču protiv Novaka na Vimbldonu zaslužio više

 


Španac Roberto Bautista Agut rekao je da je ovogodišnji Vimbldon bio lepo iskustvo za njega za koje se nada da će se ponoviti.


zimbio.com

On je u Londonu došao do polufinala u kome ga je sa 3:1 u setovima porazio Novak Đoković.

– Bilo je to lepo iskustvo za mene. Vimbldon je turnir gde imate posebne svlačionice i početku je bila velika gužva, ali kada je došao red na polufinale, ostalo nas je samo četiri. Okrenuo sam se na jednu stranu i tamo je bilo mesto za Rafu. Potom na drugoj strani za Novaka, konačno i za Rodžera. Nadam se da ću ponoviti to iskustvo. – rekao je Roberto i intervjuu za Plaza Deportiva i nastavio:

– Setio sam se kako je Luka Puj igrao sa Novakom u Australiji, bio je potpuno blokiran i opterećen situacijom u kojoj se našao. Mislim da sam protiv Novaka odigrao dobar treći set i da sam zaslužio više nego što rezultat govori, ali sve u svemu, cela nedelja je bila pozitivna pa na kraju i taj meč sa Novakom.

Španac je rekao da je Federer predvideo da će dogurati do polufinala:

– Kada sam prošle nedelje igrao u Gštadu, pričao sam sa Federerovim trenerom Severinom Lutijem. On mi je frekao da je posle meča u Haleu Rodžer prognozirao da ću doći do polufinala Vimbldona. Neke predikcije se ostvare, neke ne, ali on je bio ubeđen da ću imati dobar turnir. Istina je da smo nedelju pre Vimbldona trenirali zajedno i on je video koliko sam spreman.

(Tenis Uživo, J. Erdei)


Teme:   Roberto Bautista Agut, Teniseri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.