30/05/12 - 15:19h

RG: Ana sigurna do trećeg kola

 

Ana Ivanović plasirala se u treće kolo Otvorenog prvensta Francuske, pošto je u drugom kolu savladala Izraelku Šahar Per rezultatom 2:0, po setovima 6:2, 6:2. Naredna protivnica naše teniserke je Sara Erani iz Italije.

Ana Ivanovic, Getty Images

Ana Ivanović

Ana je već u prvom gemu izgubila svoj servis protiv Izrealke, koja je iskoristila već prvu brejk loptu na meču i povela sa 1:0. Ni Per nije dobro otvorila meč. Ana je smanjila broj neiznuđenih grešaka i osvojila narednih osam poena, čime je došla do vođstva od 2:1 u gemovima. Posle toga Ivanovićeva je sjajnom igrom došla do velikih 5:1, ali je Per napravila brej i smanjila rezultat na 5:2, ali je Ana već u narednom gemu novim ribrejkom došla do 6:2 i 1:0 u setovima.

U drugom setu Ana je nastavila tamo gde je stala u prvom, agresivnom i odlučnom igrom je prvo osigurala 2:1 na svoj servis, da bi u narednom gemu bez izgubljenog poena došla do brejka i prednosti od 3:1. U naredna dva gema svaka od teniserki cuvala je svoj servis, te je rezultat glasio 4:2 za našu teniserku. Ana je rutinski privela meč kraju osvojivši, bez većih problema, gem na svoj servis i novim brejkom na servis Per došla do plasmana u treće kolo rezultatom 6:2, 6:2.

(Tenis Uživo, N. Mihajlović)


Teme:   Ana Ivanović, Drugo Kolo, Rolan Garos, Teniserke, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.