01/06/13 - 21:38h

RG: Novak “počistio,, Dimitrova!

 

Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u četvrto kolo Otvorenog prvenstva Francuske. Novak je u trećem kolu savladao Bugarina Grigora Dimitrova rezultatom 3:0, po setovima 6:2, 6:2, 6:3. Novak će se u naredom kolu sastati sa Nemcem Filipom Kolšrajberom.

N. Đoković666
G. Dimitrov223
Novak Djokovic

Novak Djokovic

Novak je sjajno ušao u meč i već na startu napravio brejk. U nastavku meča igralo se gem za gem, a Srbin je pri rezultatu 3:1 opet oduzeo servis Bugarinu i poveo sa velikih 4:1. U daljem toku prvog seta Đoković je održavao prednost i osvojio ovaj deo igre rezultatom 6:2.

U drugom setu opet je Novak bio sjajan. On je već u trećem gemu oduzeo servis Dimitrovu, a potom to ponovio i za velikih 4:1. U nastavku seta Bugarin je osvojio još samo jedan gem, a Novak Đoković je i drugi set rešio u svoju korist rezultatom 6:2.

Treći set bio je turbulentan, ali je Novak Đoković nastavio sa dominacijom. Nole je već na startu napravio brejk, a onda i još jedan i poveo sa 4:1. U nastavku Dimitrov je smanjio i to brejkom na 4:2, a potom i na 4:3. Međutim, Novak nije dozvolio dalje približavanje Dimitrovu i povećao je prenost na 5:3, a onda je još jednim brejkom završio meč, dobivši drugi set rezultatom 6:3.

(Tenis Uživo, N. Mihajlović)


Teme:   Grend Slem, Novak Djoković, Rolan Garos, Teniseri, Treće kolo, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.