28/05/15 - 21:03h

RG (dubl): Zimonjić i Bojana zabeležili poraze

 

Srpski teniser Nenad Zimonjić poražen je u prvom kolu miksa na ovogodišnjem Rolan Garosu, dok je poraz zabeležila i Bojana Jovanovski u ženskom dublu. Bolji od Nenada i Elene Vesnine bio je par Krajček/Mergea, dok su od Bojane i Liang bile bolje Katarina Srebotnik i Karolin Garsija.

Nenad Zimonjić

Nenad Zimonjic

Nenad Zimonjić i Elena Vesnina osvojili su prvi set protiv para Krajček/Margea rezultatom 6:4, međutim u nastavku nisu uspeli da privedu meč kraju. u drugom setu su Krajček i Margea slavili u taj-brejku sa 7:6(7:2), dok su potom u trećem delu, koji se igra do deset bili smireniji i pobedili sa 10:8.

Bojana Jovanovski i Čen Liang su tokom čitavog meča sa Srebotnikovom i Garsijom bile u podređenom položaju. Onu su u prvom setu dozvolile rivalkama da im tri puta oduzmu servis, dok su samo jedan brejk bile u stanju da vrate za konačnih 6:2. U drugom delu su Slovenka i Francuskinja dobro počele. Napravile su dva rana brejka što je bilo dovoljno za novih 6:2 i konačnih 2:0.

Protivnici para Krajček/Margea biće Matkovski i Hradecka, dok će se sa Katarinom i Karolin sastati Aruabarenom i Begu.

(Tenis Uživo, N. Mihajlović)


Teme:   Bojana Jovanovski, Dubl igrač, Grend Slem, Mešoviti parovi, Nenad Zimonjić, Rolan Garos, Teniseri, Teniserke, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.