28/05/14 - 20:50h

RG (dubl): JJ uspešna, Boka eliminisana

 

Srpske teniserke Jelena Janković i Bojana Jovanovsski nastupale su danas u dubl konkurenciji na Roland Garosu. Jelena je u paru sa Alisom Klejbanovom bila bolja od para Olga Govorcova/Olga Savčuk sa 2:0, po setovima 6:0, 6:1, dok su Bojana Jovanovski sa Hrvaticom Darijom Jurak poražena od rusko-kineskog para Vera Duševina/Saisaj Ženg sa 6:1, 6:3.

Jelena Jankovic

Jelena Jankovic

Jelena i Alisa su bile sjajne, u prvom setu napravile tri brejka, u drugom, četvrtom i šestom gemu, za konačnih 6:0 u prvom delu igre. U drugom setu Srpkinja i Ruskinja su oduzele servis rivalkama u drugom gemu za 2:0, a potom to isto učinile i u šestom, da bi u nastavku samo potvrdile stečeno i osvojile drugi set sa 6:1.

Jelena Janković i Alisa Klejbanova će se u drugom kolu sastati sa parom Šeron Fičman (Kanada)/ Anastasija Pavljučenkova (Rusija). Inače, Jelena je u prvom kolu singla eliminisala upravo Kanađanku Fičman.

Bojana i Darija su u prvom setu pretrpele tri brejka, jedan su napravile, u šestom gemu za 1:5, ali su na kraju poražene ubedljivim rezultatom 1:6. U drugom setu bolje su počele Srpkinja i Hrvatica, napravile brejk u trećem gemu, ali su Ruskinja i Kineskinja uzvratile istim u četvrtom, a zatim su u osmom gemu Duševina i Ženg, novim brejkom, stigle do 5:3, a potom samo potvrdile stečeno za konačnih 6:3 u drugom delu igre.

(Tenis Uživo, N. Mihajlović)


Teme:   Bojana Jovanovski, Grend Slem, Jelena Janković, Rolan Garos, Teniserke, Turniri, Vesti


Komentari: 1

 
aca krstic australija June 1, 2014 Odgovori

Mi smo narod najbolji na svetu.

Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.