02/06/13 - 20:44h

RG (dubl): JJ i Ziki polovično uspešni, Viktor eliminisan

 

Srpski teniseri danas su nastupali i u dublu. Jelena Janković i Hrvatica Mirjana Lučić-Baroni poražene su, dok je u paru sa Leandreom Paesom Jelena prošla u narednu rudnu. Nenad Zimonjić takođe je bio polovičan i plasirao se u naredno kolo sa Katarinom Srebotnik, a eliminisan je u paru sa Žilijenom Benetoom. Dupli poraz doživeo i Troicki, koji je, nakon singla, eliminisam i u dublu u paru sa Italijanom Sepijem.

Nenad Zimonjic

Nenad Zimonjic

Jelena Janković danas je nastupala u ženskom dublu zajedno sa Hrvaticom Mirjanom Lučić-Baroni i njih dve poražene su od dubla Makarova/Vesnina rezultatom 2:0, po setovima 7:6, 6:4. Posle tog duela Jelena je igrala u miksu sa Indijcem Leanderom Paesom i prošla u naredno kolo. Srpkinja i Indijac su savladali par Voskoboeva/Braćali rezultatom 2:0, po setovima 7:5, 6:3.

Nenad Zimonjić, poput Jelene Janković, danas je igrao muški dubl i miks. U paru sa Francuzem Žilijenom Benetoom Ziki je poražen od kombinacije Kas/Marah rezultatom 2:1, po setovima 6:4, 5:7, 6:1. U miksu Nenad Zimonjić je sa Katarinom Srebotnik slavio, eliminisavši par Lim/Šardi rezultatom 2:0, po setovima 6:3, 7:6.

U dublu je danas igrao i Viktor Troicki koji je sa Italijanom Andreasom Sepijem poražen od španske kombinacije Granoljers-Pužol/Lopez rezultatom 2:0, po setovima 6:3, 6:2.

(Tenis Uživo, N. Mihajlović)


Teme:   Dubl igrač, Grend Slem, Jelena Janković, Mešoviti parovi, Nenad Zimonjić, Rolan Garos, Teniseri, Teniserke, Turniri, Vesti, Viktor Troicki


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.