20/07/14 - 20:02h

Rekanati: Bozoljac poražen u finalu!

 

Srpski teniser Ilija Bozojac poražen je u finalu Rekanati čelindžera. Bolji od srpskog igrača bio je prvi nosilac na ovom turniru, Luksemburžanin, Žil Miler sa 2:0, po setovima 6:1, 6:2 posle samo jednog časa igre.

I. Bozoljac12
Ž. Miler66

Ilija Bozoljac

Ilija Bozoljac

Ilija Bozoljac, koji je na turniru bio postavljen za osmog nosioca nije uspeo da pruži ozbiljniji otpor Žilu Mileru, ali uprkos porazu u finalu, ovo je posle dužeg vremena jedan zapažen rezultat srpskog tenisera.

U prvom setu, Bozoljac je pretrpeo brejk odmah na startu, da bi Miler sigurnim servisom brzo stigao do prednosti od 3:0. U šestom gemu, Miler uspeva da duplira prednost brejka i povede sa 5:1 i u narednom gemu stavi tačku na prvi set rezultatom 6:1.

Drugi set je protekao u sličnom ritmu, Bozoljac gubi svoj servis već u ranoj fazi seta, da bi u nastavku njegov rival još jednom stigao do brejka, i tako i drugi set rešio u svoju korist sa 6:2.

Ilija Bozoljac je, ako je za utehu, osvojio trofej u dublu. On je u paru sa sunarodnikom, Goranom Tošićem bio bolji od irsko/litvanskog para Kliski/Grigelis sa 5:7, 6:4, 10:5.

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   Finale, Ilija Bozoljac, Rang Lista, Teniseri, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.