06/10/15 - 11:46h

’Razvedri se, nadam se da ćeš upoznati Novaka’

 


Kineski teniser Že Žang napravio je iznenađenje u prvom kolu turnira u Pekingu eliminisavši Denisa Istomina sa 6:3, 1:6, 6:3, a taj trijumf omogućio mu je susret u drugoj rundi ni manje ni više, već sa Novakom Đokovićem koji je danas bio uspešan u svom prvom nastupu u Kini i eliminisao Simonea Bolelija.

Ze Zhang

“Kada sam video žreb znao sam da će biti tako, a mnogi su mi govorili: ’Razvedri se, nadam se da ćeš upoznati Novaka’. Fokusirao sam se na prvu rundu, srećan sam, a sada moram da se pripremim za sledeći meč“, istakao je Kinez nakon trijumfda u prvom kolu.

Že Žang je svoj najbolji rang imao kada je bio 148. na ATP listi. Teniser iz Kine ima 25 godina, visok je 188 cm, a u karijeri je igrao samo finale na jednom čelendžeru.

“Znam da je Novak svetski broj jedan, pokušaću da uživam u meču. Naravno, spremiću se najbolje moguće, gledaću snimke s njegovim mečevima i otići ću da gledam njegov duel prvog kola“, zaključio je Žang.

Nema sumnje na će Kinezi, koji zasita vole Novaka Đokovića i možda, nakon Srba, najviše podržavaju našeg igrača, uživati u predstojećem duelu, a da će njihovom teniseru to biti najveći meč u karijeri i veliko iskustvo, te da će pokušati svima da se predstavi u najboljem izdanju.

(Tenis Uživo, N. Mihajlović)


Teme:   ATP, ATP 500, ATP u Pekingu, Novak Djoković, Teniseri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.