28/09/15 - 17:17h

Rafa: Patio sam ove godine, ali u poslednje vreme ponovo uživam na terenu

 

Španski teniser Rafael Nadal ističe da je ova godina izuzetno teška za njega, ali i da će se vratiti u svetski teniski vrh. “Iskren da budem, patio sam ove godine, ali u poslednje vreme ponovo uživam na terenu i nisam zabrinut zbog moje igre”, istakao je Rafa.

Nadal

Nadal

Španac ističe da mu je prva polovina godine bila izuzetno naporana, ali da nije zabrinut zbog svoje igre.

“Osećao sam se veoma umorno svaki put kada sam igrao i trenirao tokom prvih šest meseci. Iskren da budem, patio sam ove godine, ali u poslednje vreme ponovo uživam na terenu i nisam zabrinut zbog moje igre”, rekao je Rafael Nadal.

Rafael na najnovijoj ATP listi zauzima sedmu poziciju, ali ističe da mora se promeni i vrati na onaj nivo koji ga je krasio pre godinu dana.

“Moram da se promenim. Najvažnija stvar je da budem isti onaj teniser od pre godinu dana”, dodao je 29-godišnji španski teniser.

Rafael Nadal je poslednju od 14 Gren slem titula osvojio prošle godine, kada je deveti put u karijeri trijumfovao na Rolan Garosu. Ove sezone nije blistao na Gren slem tirunirma, ali po svojim izjavama vidimo da Rafa veruje u sebe i u svoj povratak u teniski vrh.

(Tenis Uživo, D. Jevremović)


Teme:   Rafael Nadal, Teniseri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.