13/11/19 - 14:50h

“Rafa mora da promeni igru i stav, protivnici su teški, a uslovi nisu najbolji za njega”

 


Trener Rafaela Nadala rekao je da Španac mora da promeni svoj stav ukoliko želi da se plasira u polufinale Završnog turnira.


Source: Getty Images Europe

Karlos Moja je rekao da je u meču sa Sašom Zverevim sve bilo loše i da Nadal nije bio na svom nivou, ali je svestan da Španac mora da promeni stav i igru kako bi dobio naredna dva meča, protiv Medvedeva i Cicipasa.

– U ponedeljak je bilo loše od početka, teren, protivnik, Rafa nije bio na najvišem nivou. Sve te okolnosti su uticale na to da se ne vrati u meč. Nije mu bilo prijatno, sve se dešavalo brzo i teško je smiriti se u situaciji kao što je ova. Ako uspeš onda imaš više vremena nego što misliš. – rekao je on i dodao:

– Bilo je dobrih stvari, nije bilo bola pa je mogao da prihvati poraz i sa druge strane poraz zbog lošeg dana ali ne ideš kući što bi se desilo na svakom turniru. Probali smo da mu objasnimo da je loše igrao ali da je imao dobru sezonu. Ovo mu je prvi poraz od Vimbldona i mora da promeni svoju igru i stav kako bi dobio sledeća dva meča. Protivnici su teški, a uslovi nisu najbolji za Rafu.

Nadal svoj drugi meč u grupi “Andre Agasi” igra protiv Medvedeva, a direktan prenos moći ćete da pratite na našem portalu.

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   ATP finale, Karlos Moja, Masters, Masters u Londonu, Rafael Nadal, Rafael Nadal, Teniseri, Turniri, Vesti, Završni Masters


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.