09/12/12 - 17:54h

Princ Vilijam uručio nagradu Novaku

 

Najbolji srpski, a i svetski teniser, Novak Đoković dobio je u Londonu nagradu namenjenu onima koji pomažu mlade beskućnike širom sveta od fondacije Centrepoint.

Novak Đoković i Princ Vilijam

Novaku je nagradu uručio britanski Princ Vilijam, koji je pokrovitelj fondacije od 2005.godine čime je nastavio dobrotvorni rad svoje pokojne majke Princeze Dajane.

“Došao sam ovde da prisustvujem humanitarnoj večeri koja prikuplja novac za Centrepoint organizaciju s ciljem da pomogne mladima koji su ostali bez doma i porodice i žive na ulicama Engleske. Radujem se što ću da upoznam i Princa Vilijama, patrona ove organizacije. On je divan primer mladog čoveka svesnog da ima mnogo onih koji su manje srećni od njega i kojima treba pomoć. Svet bi bio mnogo lepše mesto kada bi svako od nas pokušao da na neki način doprinese poboljšanju života ljudi koji nas okružuju. Ponekad je i osmeh dovoljan da ulepša dan, a to ništa ne košta“, napisao je Đoković pre susreta sa Princom Vilijamom na Tviteru.

Dodela nagrada se održala u Rojal Albert Holu. Kao deo ove svečanosti odigran je i jedan egzibiconi teniski meč između Gorana Ivaniševića i Tima Henmana, a ovaj meč su pored Novaka posmatrali i Boris Beker, Džon Mekinro kao i mnogi drugi bivši asovi tenisa.

(Tenis Uživo, D. Peruničić)


Teme:   Humanitarna akcija, Nagrade, Novak Djoković, Teniseri, Vesti


Komentari: 2

 
Stanka December 9, 2012 Odgovori

Lep primer za mnoge! I Princ može mnogo da nauči od Novaka,

 
Slavka December 9, 2012 Odgovori

Mozemo slobodno reci da je Nole nas princ posto boljeg nemamo,ni pametnijeg ,bravo za Noleta .Dokazao je da ie broj 1 i u zivotu .Covek je veliki koliko pomogne drugome ,narocito kad je u nevolji a Nole to vec dugo radi……Nole Srbija je uz tebe samo napred…Pokazi drugima kakvi smo mi srbi u stvarnom zivotu ,a sve sto je negativno o nama pisano to su nam neprijatelji napisali….

Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.