28/01/22 - 16:39h

“Pretpostavljam da Medvedev zaslužuje titulu”

 

Stefanos Cicipas poražen je od Danila Medvedeva u polufinalu Australijan opena.


Source: Getty Images AsiaPac

On se osvrnuo na deo meča koji je privukao možda najviše pažnje, optužbe Rusa da je sudija glup i lud jer Stefanosu i njegovom ocu i treneru Apostolosu nije dao opomenu za “koučing”.

– Ne čujem ništa dok igram. Publika je glasna, moraš da imaš super-sluh kako bi čuo šta ti trener govori. Pre neki dan sam se smejao kad sam igrao protiv Pera. Dobio sam opomenu iako je moj trener bio pet kilometara dalje od mene. To je bio najsmešniji trenutak na AO.Navikao sam. Sudije uvek obraćaju pažnju na moj boks, ne na protivnikov. Osećam se da sam žrtva već dugo vremena. Sudije ne razumeju da ja ne čujem ništa dok igram. Poslednja stvar koju želim jeste da mi neko daje savete i govori šta da radim dok igram. – rekao je.

Na kraju je pohvalio Medvedeva.

– On je veliki takmičar, maratonac, može da trči satima i satima. Nisam siguran da ja to mogu. Gledajući grend slem šampione, to je imalo veliki uticaj na njihovo telo. Poštujem činjenicu da može da trči toliko i da sve od sebe u svakom poenu. Jedan je od najvećih boraca, zajedno sa Nadalom. Pretpostavljam da zaslužuje titulu.

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Australian Open, Danil Medvedev, Grend Slem, Stefanos Cicipas, Teniseri, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.