10/11/15 - 13:07h

Povlači se i druga finalistkinja ovogodišnjeg US Opena?

 

Nakon objave da se na kraju ove sezone povlači Falvija Peneta, šampiona ovogodišnjeg US Opena, njena rivalka u finalu četvrtog Gren slema i teniserka koja je na tom turniru eliminisala Serenu Vilijams, Roberta Vinči, objavila je da razmišlja o povlačenju na kraju sledeće sezone!

Peneta i Vinci US Open 2015

Italijanska teniserka koja ima 32 godina priznala je da razmišlja o završetku igranja profesionalnog tenisa na kraju sledeće sezone i da će najverovatnije to učiniti.

“Za mene sledeća godina je poslednja, neću promeniti svoju odluku, mada se nikad ne zna”, istakla je Italijanka nakon poraza od Venus Vilijams na turiru koji je prošle nedelje igrala u Kini.

“Ja ne želim da igram više i više i više…Imala sam uspehe, imala sa pobede, ali nekada je potrebno nešto promeniti i prekinuti”, dodala je Roberta Vinči.

Trenutno 15. igračica planete je od avgusta igrala sjajno, pobedila je Eženi Bušar u Nju Hejvenu, a onda je na US Openu iznenadila svet, igrala dobro, da bi u polufinalu nadigrala Serenu Vilijams, sprečila je da se bori za svoj četvrti Gren slem u sezoni, ali je u finalu poklekla od prijateljice i sunarodnice Flavije Peneta, koja je takođe najavila kraj karijere, ali po završetku ove sezone.

(Tenis Uživo, D. Jevremović)


Teme:   Grend Slem, Roberta Vinči, Teniserke, Turniri, US Open, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.