08/04/17 - 18:09h

Potpisan ugovor o saradnji između TSS i kompanijom “Head”

 


Pred subotnji dubl meč u okviru četvrtfinala Dejvis kupa između Srbije i Španije, u dvorani “Aleksandar Nikolić” potpisan je ugovor o saradnji između Teniskog saveza Srbije, i kompanije “Head”, koja slovi za jedadn od najvećih brendova u teniskoj industriji.


Foto: TSS

Teniski savez Srbije ostvario je saradnju sa najpoznatijim brendom u teniskoj industriji, kompanijom “Head”. Ugovor su u hali “Aleksandar Nikolić” potpisali predsednik Teniskog saveza Mr Mirko Petrović i direktor kompanije Head u Srbiji Višeslav Trnavac.

Kao lider u teniskoj industiji kompanija Head jedan je od najznačajnih promotera tenisa. O njenom uticaju u prilog govori da je zvaničan spozor napoznatijih tenisera današnjice, poput Novaka Đokovića, Edija Marija i Marije Šarapove. Head je doprineo revoluciji u tenisu uvođenjem metalnog rama na reketu kada je Artur Eš osvojio US Open. Ponosni smo na ovu saradnju koja je od značaja, pre svega za juniorski tenis i mlade teniske nade – rekao je na konferenciji za medije Mr Mirko Petović.

Direktor kompanije Korpf koja je u Srbiji generalni zastupnik “Head”-a, zadovoljan je ostvarenom saradnjom i naglasio je da će kompanija podržati juniorske i seniorske turnire u Srbiji. Fjučers turniri olakšaće mladim srpskim teniserima da ostvare proboj na listi. Cilj je da nakon zlatne generacije tenisera u Srbiji zajedno sa Teniskom savezom podržimo buduće zvezde svetskog tenisa.

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   Teniski savez Srbije, Vesti


Komentari