09/06/15 - 08:53h

Pospišil lako protiv Matoševića, poraz Kavčiča! (ATP Hertongenboš)

 

Kanadski teniser Vasek Pospišil uspešno je startovao na ATP turniru u Hertongenbošu, pošto je u prvom kolu bio bolji od Australijanca Marinka Matoševića. Kanađanin je slavio u dva seta sa 6:3, 6:2 posle tek nešto više od jednog časa igre.

Vašek Pospišil

Vašek Pospišil

Pospišil je započeo na pravi način sezonu na travi, nakon perioda igranja na najsporijoj podlozi, u kom ne može da se pohvali baš sjajnim rezultatima. Kanađanin je rutinski slavio protiv Matoševića, spasao je svih pet brejk lopti sa kojima se suočavao, dok je sa druge strane u tri navrata ugrozio servis rivala i tako izborio prolaz dalje.

U drugom kolu Vasek Pospišil će igrati protiv Žila Milera iz Luksemburga, koji je u okviru prve runde turnira u Holandiji savladao Turčina Marsela Ilhana sa 6:0, 7:5.

Domaći teniser, Robin Hase je imao trijumfalan start takmičenja pred svojom publikom, nakon što je nadigrao Slovenca Blaža Kavčiča u prvom kolu rezultatom 6:2, 7:5.

Rezultati prvog kola:

Blaž Kavčič – Robin Hase 2:6, 5:7

Vasek Pospišil – Marinko Matošević 6:3, 6:2

Marsel Ilhan – Žil Miler 0:6, 5:7

Marijus Copil – Jarko Nieminen 6:3, 2:6, 6:4

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   ATP, ATP 250, ATP Rang Lista, ATP u Hertogenbošu, Blaž Kavčić, Prvo kolo, Rang Lista, Region, Rezultati, Slovenija, Teniseri, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.