02/04/17 - 16:25h

Posle Nadala, i Granoljers otkazao učešće u španskom timu!

 

Španski teniser Granoljers odlučio da propusti meč sa Srbijom u Beogradu.


Twitter

Španski reprezentativac Marsel Granoljers neće nastupati za svoj nacionlni tim, kako je prvobitno bilo planirano.

Posle Rafaela Nadala, selektorka teniske reprezentacije Španije Končita Martinez, za meč četvrtfinala Dejvis kupa u Beogradu protiv srpske nacionalne selekcije neće moći da računa ni na Granoljersa.

Teniski savez Španije je saopštio da je Granoljers obavestio selektorku da iz ličnih razloga ne može da bude uz tim ovoga puta.

Njegovo mesto zauzeće 19-godišnji Haumeo Antonijo Munara, koji je trenutno 243. na ATP listi. Ostatak sastava je nepromenjen, pa će se Dejvis kup Timu Srbije suprotstaviti još i Pablo Karenjo Busta, 19. igrač sveta, Alberto Ramos Vinjolas koji je 24. teniser planete, kao i specijalista za dubl Mark Lopez, koji je u konkurenciji parova na 15. poziciji.

Selektor srpskog tima, Nenad Zimonjić, na raspolaganju će imati identičan sastav kao u Nišu protiv Rusije – reprezentaciju će predvoditi drugi igrač sveta Novak Đoković, (koji je danas doputovao u Beograd) Viktor Troicki (38. na ATP listi), Dušan Lajović (85.), a sam Zimonjić će ponovo imati dvojaku funkciju – selektora i igrača u dublu (56. na planeti u ovom trenutku).

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   Dejvis Kup, Dušan Lajović, Marsel Granoljers, Nenad Zimonjić, Novak Djoković, Srbija - Španija, Vesti, Viktor Troicki


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.