28/01/14 - 21:13h

Porazi Bojane i Aleksandre

 

Neuspešan dan za naše teniserke. Bojana Jovanovski je poražena od Andree Petković u prvom kolu turnira u Parizu sa 2:0 u setovima, 6:2, 6:3, dok je Aleksandra Krunić u prvom kolu na Tajlandu poražena od domaće teniserke Lertpitaksinčai, takođe sa 2:0, po setovima 6:3, 6:3.

Bojana Jovanovski

Nemica srpskog porekla je zasluženo slavila protiv Bojane, jer nije dozvolia protivnici da iskoristi ni jednu od četiri brejk lopti u drugom setu, a potom joj je oduzela servis prvom prilikom.
U prvom setu, Jovanovski je pretrpela tri, a napravila jedan brejk. U prva tri gema viđeno je isto toliko brejkova, Petković je povela sa 2:1. Potom su obe teniserke po jednom sačuvale svoj servis, pre nego što je Nemica napravila seriju od 3:0 i dobila prvi set sa 6:2.
U drugom, Bojana je servise izgubila pri rezultatu 1:1 i 5:3.

Nemica u narednom kolu igra protiv bolje iz duela Simona Halep – Kristina Mladenović, tako da se može desiti da rekete ukrste dve Srpkinje koje igraju pod tuđim zastavama, Nemačkom, odnosno Francuskom.

Ako je Bojanin poraz možda i očekivan, Aleksandrin svakako nije. Krunićeva je lako poražena od Tajlanđanke, iako je bila veliki favorit .
U prvom setu, naša igračica je gubila sa 3:1, izjednačila na 3:3 ali je potom izgubila tri gema za redom, samim tim i prvi set.
U drugom, Aleksandra je napravila dva brejka a njena protivnica tri, što je bilo dovoljno za iznenađujuću eliminaciju Srpkinje.

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   Aleksandra Krunić, Bojana Jovanovski, Teniserke, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.