03/12/14 - 12:15h

IPTL: Polovičan učinak Zimonjića u dublu, treći trijumf Rojalsa!

 

Srpski teniser Nenad Zimonjić imao je polovičan učinak u okviru duela Dubai Rojalsa i Manila Maveriksa. Zimonjić je pretrpeo poraz u paru sa Marinom Čilićem od Žo Vilfreda Conge i Treta Hjuia sa 6:3, dok je u konkurenciji mešovitih dublova, u paru sa Kristinom Mladenović ubedljivo slavio sa 6:1 protiv Danijela Nestora i Kirsten Flipkens.

Britain Tennis ATP Finals

Dubai Rojalsi su slavili rezultatom 26:21, a ovo je bio treći trijumf Rojalsa u pet odigranih mečeva, i ovom pobedom su se učvrstili na drugoj poziciji u ukupnom poretku.

Duel je otvorio meč veterana, Marka Filipusisa i Gorana Ivaniševića. Australijanac je bio uspešniji slavivši u odlučujućem gemu rezultatom 6:5.

Usledio je muški singl, u kome su snage odmerili Marin Čilić i Žo Vilfred Conga, a hrvatski teniser je bio bolji sa 6:4.

Nakon toga odigrani su već pomenuti dublovi, Conga i Hjui su brejkom u šestom gemu uspeli da savladaju Zimonjića i Čilića, da bi potom Nenad u paru sa Kristinom Mladenović uspeo da popravi utisak.

Pobednik je odlučen nakon ženskog singla u kome je Kristina Mladenović nadigrala Kirsten Flipkens sa 6:4.

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   Daniel Nestor, Dubl igrač, Egzibicioni meč, Goran Ivanisevic, Marin Čilić, Mešoviti parovi, Nenad Zimonjić, Rezultati, Teniseri, Vesti, Žo-Vilfred Conga


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.