18/11/14 - 12:18h

Palo pomirenje? (foto)

 

Koliko juče ceo svet je brujao o svađi Rodžera Federera sa Stanislasom Vavrinkom posle njihovog polufinala na završnom Mastersu u Londonu, ali je Rodžer već danas poslao poruku koja kao da govori da je sa njim i njegovim saigračem iz reprezentacije Švajcarske sve u redu pred finale Dejvis kupa za vikend.

Federer Vavrinka Indijan Vels 3

Uz fotografiju Federer je stavio i natpis “Sjajno je biti opet sa momcima”, a na slici se vide “rivali” zagrljeni uz “uši” koje je Vavrinka stavio Federeru i jedna svakako bolja atmosfera u reprezentaciji Švajcarske pred finale Dejvis kupa za vikend.

Mediji u Britaniji su otkrili da je u momentu kada je Vavrinka servirao za plasman u finale Mastersa Mirka Federer dobacila “plačljivko”, a nakon poraza Vavrinka se verbalno sukobio sa Federerom. Zbog duge rasprave sa sunarodnikom Rodžer je propustio da ode kod fizioterapeuta, pa je bolna leđa probao da sanira na dan finala, međutim to je bilo bezuspešno, pa je bio primoran da preda meč Novaku Đokoviću.

Švajcarska DC

“Hvala svima na lepim željama… Mnogo mi znače. Nadam se da ću biti bolje uskoro”, dodao je Federer na Tviteru, pritom ne otkrivajući da li će biti dovoljno spreman da nastupi u finalu za vikend protiv Francuske na fudbalskom stadionu u Lilu.

(Tenis Uživo, D. Jevremović)


Teme:   Rodžer Federer, Teniseri, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.