22/09/23 - 07:59h

Padaju rekordi na završnom turniru serije TENIS 10 GRAND PRIX

 

Završni turnir iz serije Tenis 10 grand prix na programu je za vikend, 23. i 24. septembra na terenima TA Tipsarević na SC “Olimp” u Beogradu.


U dva dana za bodove na rang listama i nagrade boriće se preko 200 takmičara na tri nivoa takmičenja, Crvenom, Narandžastom i Zelenom.

Teniski savez Srbije obezbedio je bogate nagrade za po tri najbolja igrača kod devojčica i dečaka svake kategorije, a biće nagrađena i četiri najuspešnija rukovodioca škola tenisa iz klubova sa zbirne rang liste.

Program otvaraju u subotu Zeleni i Crveni nivo od 10 časova, a priključiće im se devojčice Narandžastog nivoa ne pre 13 časova.

Nedeljni program otvaraju Zeleni nivo i dečaci Narandžastog nivoa od 10 časova. Svečano zatvaranje i dodela priznanja predviđeni su za nedelju od 18 časova u amfiteatru SC “Olipm”. Naravno, sve vreme biće prisutna i Novak Đoković fondacija, kao što je to bio slučaj tokom cele serije turnira.

Počelo je od TK Crvena zvezda, nastavljeno je na TA Tipsarević, pa na terenima TK Spartak u Subotici, TK Sloboda u Čačku, TAŽ u Nišu i TA Elit u Novom Sadu.

Pogledajte video u kojem su Dejvis kup reprezentativci Srbije pozvali najmlađe na završni turnir Tenis 10 grand prix na terenima TA Tipsarević.

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   Teniski savez Srbije, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.