07/02/15 - 15:10h

Ovako ste glasali: Slika meseca je…

 

U anketi za sliku meseca januara na našem sajtu mogli ste da glasate za Rodžera Federera, koji se našao na dve slike, zatim za Davida Gofana i našeg Viktora Troickog. Kao najlepšu sliku januara izabrali ste Viktora Troickog sa trofejem iz Sidneja. Viktor je od 117 glasova dobio čak 95!

anketa za sliku meseca - januar

Anketu za najlepšu i najzanimljiviju sliku januara činile si fotografije Rodžera Federera i Sunđer Boba iz pripremnog perioda pred start Australijan Opena, a ta slika dobila je mršava 2 glasa, te je tako zauzela poslednje mesto.

Druga slika iz januara je slika dečaka i David Gofana, a ona je osvojila 9 Vaših glasova, što je bilo dovoljno za 3. poziciju, dok je druga fotografija Rodžera Federera i nezadovoljstvo Švajcarca posle eliminacija u prvoj nedelji turnira u Melburnu sakupila 11 glasova, što joj je bilo dovoljno za drugo mesto.

Najlepša fotografija i foto sa najviše glasova u anketi, čak 95, bila je ona na kojoj se nalazi naš Viktor Troicki sa trofejem koji je osvojio savladavši Mihaila Kukuškina u finalu ATP turnira u Sdineju, u sklopu priprema za prvi Grend slem sezone.

Viktor šampion - Slika 3

Hvala Vam na glasanju i poverenju, a nadamo se da će i u narednim mesecima pobedničke fotografije pripadati našim teniserima i teniserkama sa osvojenim trofejima.

(Tenis Uživo, N. Mihajlović)


Teme:   Anketa, Januar, Slika meseca, Teniseri, Turniri, Vesti, Viktor Troicki


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.