29/01/14 - 18:08h

Oslabljeni “Orlovi” trenirali pred duel sa Švajcarskom

 

Rodžer Federer stigao je u Srbiju! Razlog za to je predstojeći duel Dejvis kup timova Srbije i Švajcarske. Ova vest šokirala je sve, jer je, po mnogima najbolji igrač svih vremena, već ranije negirao mogućnost da zaigra za svoju zemlju u duelu protiv naše selekcije.

federer i vavrinka

To znači da će se Švajcarska u najjačem sastavu suprostaviti našem oslabljenom timu, za koje neće nastupiti Novak Đoković, kao ni povređeni Janko Tipsarević i suspendovani Viktor Troicki. Očekuje se da za finalistu ovog takmičenja nastupe Dušan Lajović (102. mesto na ATP listi), Filip Krajinović (237. na ATP listi), dok bi u dubl konkurenciji trebalo da nastupe Ilija Bozoljac i Nenad Zimonjić.

Zimonjić i Bozoljac predvodiće naš dubl

Zimonjić i Bozoljac predvodiće naš dubl

Inače, naši teniseri su danas odradili trening u novosadskom SPENS-u, gde će se predstojećeg vikenda odigrati ovaj duel, koji će nakon ovih novosti sasvim sigurno privući još više navijača. Prema poslednjim informacijama, karata još ima u prodaji, ali je gotovo izvesno da će Federer i Vavrinka napuniti veliku dvoranu SPENS-a za još jedan pravi teniski spektakl. To znači nešto više od 7.000 navijača koji će imati motiv više da pruže veliku podršku našem timu, koja će im biti preko potrebna protiv jakih Švajcaraca.

Reprezentacija Srbija na današnjem treningu na novosadskom SPENS-u

Reprezentacija Srbija na današnjem treningu na novosadskom SPENS-u

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   Dejvis Kup, Dubl igrač, Dušan Lajović, Filip Krajinović, Ilija Bozoljac, Nenad Zimonjić, Srbija - Švajcarska, Teniseri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.