02/08/12 - 19:40h

Olimpjiske igre: Ana i Nenad nisu uspeli da se plasiraju u četvrtfinale

 


Nenad Zimonjić nije uspeo ni u mešovit dublu da dođe do mečeva gde će se odlučivati o medaljama. On je sa Anom poražen u osminifinala od indijskog dubla Mirza- Paes u dva seta i tako je naš dubl ranije nego očekivano završio takmičenje na Olimpijskim igrama.

N. Zimonjić- A. Ivanović24
L. Paes- S. Mirza66

Nenad Zimonjić i Ana Ivanović nisu uspeli da zabeleže zapažen nastup na OI u Londonu. U prvom setu, Srpski predstavnici nisu uspeli da kontorlišu svoje servis gemove. Paes i Mirza su to nemilosrdno kažnjavali i napravili 3. brejka u odnosu na jedan brejk Ane i Nenada. To je bilo više nego dovoljno za vođstvo od 1:0 u setovima- 2:6.

Zimonjić- Ivanović

U drugom setu, ključni detalj se dogodio upravo na startu kada ponovo Paes i Mirza koriste prvu brejk loptu i dolaze u vođstvo od 1:0. Potom su Ana i Nenad pokušali da se vrate u meč, ali nisu uspevali u tome. Paes i Mirza im nisu dozvolili do kraja meča ni jednu brejk loptu, što im je donelo trijumf u ovom meču i plasman u četvrtfinale OI u Londonu- 4:6.

Ostaje žal za boljim plasmanom, ali Ana i Nenad moraju što pre da zaborave Olimpijske igre i skoncentrišu se na ostatak sezone.

(Tenis Uživo, D. Peruničić)


Teme:   Ana Ivanović, London 2012, Mešoviti parovi, Nenad Zimonjić, Olimpijske igre, Teniseri, Teniserke, Turniri, Vesti


Komentari