02/08/12 - 19:40h

Olimpjiske igre: Ana i Nenad nisu uspeli da se plasiraju u četvrtfinale

 

Nenad Zimonjić nije uspeo ni u mešovit dublu da dođe do mečeva gde će se odlučivati o medaljama. On je sa Anom poražen u osminifinala od indijskog dubla Mirza- Paes u dva seta i tako je naš dubl ranije nego očekivano završio takmičenje na Olimpijskim igrama.

N. Zimonjić- A. Ivanović24
L. Paes- S. Mirza66

Nenad Zimonjić i Ana Ivanović nisu uspeli da zabeleže zapažen nastup na OI u Londonu. U prvom setu, Srpski predstavnici nisu uspeli da kontorlišu svoje servis gemove. Paes i Mirza su to nemilosrdno kažnjavali i napravili 3. brejka u odnosu na jedan brejk Ane i Nenada. To je bilo više nego dovoljno za vođstvo od 1:0 u setovima- 2:6.

Zimonjić- Ivanović

U drugom setu, ključni detalj se dogodio upravo na startu kada ponovo Paes i Mirza koriste prvu brejk loptu i dolaze u vođstvo od 1:0. Potom su Ana i Nenad pokušali da se vrate u meč, ali nisu uspevali u tome. Paes i Mirza im nisu dozvolili do kraja meča ni jednu brejk loptu, što im je donelo trijumf u ovom meču i plasman u četvrtfinale OI u Londonu- 4:6.

Ostaje žal za boljim plasmanom, ali Ana i Nenad moraju što pre da zaborave Olimpijske igre i skoncentrišu se na ostatak sezone.

(Tenis Uživo, D. Peruničić)


Teme:   Ana Ivanović, London 2012, Mešoviti parovi, Nenad Zimonjić, Olimpijske igre, Teniseri, Teniserke, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.