02/08/12 - 19:01h

Olimpijske igre: Ziki i Tipsa stali u četvrtfinalu

 

Nenad Zimonjić i Janko Tipsarević nisu uspeli da se plasiraju u polufinale u konkurenciji dublova na Olimpijskim igrama u Londonu. Njih su u borbi za polufinale pobedili francuski teniseri Gaske i Beneto u dva seta.

N. Zimonjić- J. Tipsarević46
Ž. Beneto- R. Gaske67

Zimonjić i Tipsarević su na Olimpijske igre došli sa ciljom da se bore za medalju. Nažalost u toj nameri ih je sprečio francuski dubl Gaske- Beneto. Na startu prvog seta viđen je po brejk na obe strane, a potom sigurna realizacija na obe strane sve do 10. gema. Francuzi su tad napravili brejk koji im je doneo prednost u setovima- 4:6.

Nenad Zimonjic i Janko Tipsarevic

Nenad Zimonjic i Janko Tipsarevic

U drugom setu ovog četvrtfinalnog meča na Olimpijskim igrama u Londonu, nije viđen brejk. Logično došlo se do taj-brejka. U istom, više nerava i sreće, imali su Francuzi. Zimonjić i Tipsarević nisu uspeli da se, posle rezultata 2:6 u taj-brejku, vrate u ovaj set, a samim tim i meč i tako bivaju eliminisani iz daljeg takmičenja- 6:7(3:7).

Neznamo kakvu će odluku doneti Zimonjić kada je u pitanju nastup na sledećim Olimpijskim igrama, ali znamo da će Janko sigurno pokušati da nadmaši ovaj rezultat u Riu 2016. godine.

(Tenis Uživo, D. Peruničić)


Teme:   Dubl igrač, Janko Tipsarevic, London 2012, Nenad Zimonjić, Olimpijske igre, Teniseri, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.