28/07/12 - 14:44h

Olimpijske igre: Viktor stao na startu

 

Viktor Troicki nije uspeo da posle Janka i Ane bude 3. predstavnik iz Srbije koji je zabeležio pobedu na startu Olimpijskih igara u Londonu. Od njega je bio bolji Nikolas Almagro u 2. seta i tako ga eliminisao iz daljeg takmičenja.

V. Troicki46
N. Almagro67

Viktor Troicki nažalost beleži poraz na startu Olimpijskih igara. U prvom setu bilo je nagoveštaja da će isti trajati dugo. Ipak je Almagro imao nešto protiv toga i u 5. gemu uspeo da napravi brejk. Iskusno je Španac čuvao taj brejk prednosti do kraja seta i tako došao do prednosti od 0:1- 4:6.

Viktor Troicki, Kremlin Kup 2008

Viktor Troicki

U drugom setu je Viktor zaigrao malo agresivnije, ali onda se dogodilo nešto što ga je možda sputalo da nastavi sa boljom igrom. Troicki je u jednom trenutku seta ružno stao i pao na zemlju. Kada smo svi očekivali medicinski tajm-aut, naš teniser je ipak nastavio dalje bez možda u tom trenu potrebne masaže. Almagro je napravio brejk pri rezultatu 1:1 i uz svoj siguran servis gem stigao do vođstva od 1:3. Troicki je uspeo tek u 10. gemu da dođe do brejka koji ga je vratio u ovaj set, a i meč- 5:5.

Taj-brejk je ipak bio u znaku španskog tenisera koji je prvo došao do 4:0, a potom i 5:1 što je bilo previše za Viktora. Almagro je iskusno priveo taj set kraju i obezbedio sebi bar još jedan meč na Olimpijskim igrama- 6:7(3:7)

Troicki nije završio svoje učešće na Olimpijskim igrama. On će u Londonu igrati u muškom dublu sa Novakom Đokovićem i mi im želimo da imaju dosta uspeha!

(Tenis Uživo, D. Peruničić)


Teme:   Direktan prenos, Live Prenos, London 2012, Olimpijske igre, Teniseri, Turniri, Vesti, Viktor Troicki


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.