28/07/12 - 15:05h

Olimpijske igre: Posle Viktora i Jelena ispala u singl konkurenciji

 

Jelena Janković je bila autsajder u meču protiv Serene Vilijams, ali smo se potajno nadali da može da iznenadi. Ipak se to nije dogodilo. Jelena biva ubedljivo poražena od teniserke iz USA u 2. seta i tako završava učešće na Olimpijskim igrama.

J. Janković31
S. Vilijams66

Već je na startu meča Serena pokazala da ne želi ništa da rizikuje ili prepusti slučaju. Odmah je počela da diktira tempo, a Jelena je parirala do 4. gema kada nažalost gubi svoj servis. To je bilo dovoljno za trijumf Amerikanke u prvom setu- 3:6.

Jelena Janković

U drugom setu, Jelena nije više bila ravnopravan protivnik. Serena je uz 2. brejka i 2. sigurna servis gema stigla do ubedljivih 4:0. Jankovićeva je potom uspela da osvoji samo jedan gem za konačnih 1:6 u drugom i zadnjem setu za nju na Olimpijskim igrama u Londonu.

Žao nam je Jelene koja definitivno nije imala sreće u žrebu jer je izvukla definitivno jednog od favorita za osvajanje zlatne medalje, Serenu Vilijams. Glavu gore Jelena, Srbija čeka i veruje u tvoje nastupe i pobede u Pragu krajem ove godine kada se igra finale FED kupa!

(Tenis Uživo, D. Peruničić)


Teme:   Jelena Janković, London 2012, Olimpijske igre, Teniserke, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.