25/07/12 - 20:53h

Olimpijske igre: Novak drugi, Ana 11. nosioc

 

Dva dana pred početak Olimpijskih igara, Svetska teniska federacija (ITF) objavila je liste sa nosiocima na istim. Novak je postavljen za drugog nosioca u muškom singlu, dok se u konkurenciji dublova najviše očekuje od Janka i Nenada koji su postavljeni za treće nosioce.

Kada je u pitanju muška konkurencija, pored Novaka Đokovića, Janko Tipsarević je postavljen za 7. nosioca. Viktor Troicki nije postavljen za nosioca jer na Olimpijskim igrama biva samo 16. najboljih tenisera sveta postavljeno za nosioca.

Srbija, Dejvis Kup 2010, tenis

Srpski reprezentativci, osvajači Dejvis Kupa 2010.

U ženskoj konkurenciji isti je slučaj sa Jelenom Janković koja takođe nije nosioc, dok je Ana Ivanović postavljena za 11. nosioca.

Kada je u pitanju nadmetanje u dublu, Nenad Zimonjić i Janko Tipsarević su postavljeni za treće nosioce što nam daje nadu da će upravo oni imati velike šansa da se iz Londona vrate sa medaljom. Takođe Novak Đoković i Viktor Troicki su visoko kotirani za osvajanje medalja. Njih dvojica su postavljeni za 8. nosioce.

Ana Ivanovic, Jelena Jankovic

Ana Ivanović i Jelena Janković

Početak Olimpijskih igara zakazan je za subotu 28. jula, dok će žreb biti obavljen u četvrtak.

(Tenis Uživo, D. Peruničić)


Teme:   Ana Ivanović, Dubl igrač, Janko Tipsarevic, Jelena Janković, London 2012, Mešoviti parovi, Nenad Zimonjić, Novak Djoković, Olimpijske igre, Teniseri, Teniserke, Turniri, Vesti


Nema komentara.