01/01/15 - 14:24h

Odabrali ste najlepši Novakov poen u protekloj godini (video)

 

U anketi portala TenisUživo.com imali ste priliku da glasate za najlepši poen Novaka Đokovića u 2014. godini. Od nekoliko predloga i sjajnih poena našeg tenisera najviše glasova imao je poen Srbina na meč lopti na Mastersu u Majamiju protiv Rafaela Nadala. Potom Vam se najviše svideo poen sa završnog Mastersa protiv Vavrinke, dok je treće mesto zauzeo poen protiv Federera u Indijan Velsu.

Novak Djokovic

Nekoliko predloga za najlepši poen Novaka Đokovića mogli ste da vidite na našem sajtu i glasate u protekla dva dana, a nakon glasanja čitalaca Novakova meč lopta protiv Rafaela Nadala odabrana je za najlepši poen u 2014. godini.

Miami Match Point: Djokovic Beats Nadal To Win 2014 Sony Open Tennis

Drugo mesto u glasanju zauzeo je poen sa završnog Mastersa u Londonu protiv Stena Vavrinke, kada je Nole podigao pobliku na noge i naterao protivnika da mu čestita aplauzom.

Djokovic Hits Hot Shot Against Wawrinka In London

Treće mesto pripalo je poenu protiv još jednog Švajcarca, Rodžera Federera, u Indijan Velsu.

Indian Wells 2014 Final Hot Shot Djokovic

anketa

Hvala Vam što ste glasali i što pratite naš portal. Ekipa našeg sajta želi Vam sve najbolje u novoj godini, da nastavite sa podrškom našem sajtu, a mi ćemo se truditi da budete obavešteni o svemu iz sveta tenisa.

(Tenis Uživo, D. Jevremović)


Teme:   Novak Djoković, Teniseri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.