05/04/16 - 17:06h

Od srede prodaja karata za Fed kup meč Srbija – Belgija

 


Ulaznice za Fed kup meč Srbija – Belgija (plej of za opstanak u Svetskoj grupi B), koji se igra 16. i 17. aprila 2016. u Beogradu (dvorana „Aleksandar Nikolić“) se mogu kupiti od 6. aprila 2016. godine od 10 časova na prodajnim mestima agencije DD Tickets, sve informacije o prodajnim mestima DD tickets možete naći na sajtu: www.ddtickets.rs.

Fed kup reprezentacija Srbije

Fed kup reprezentacija SrbijeCena pojedinačne ulaznice iznosi 350,00 dinara po danu.

U dane mečeva prodaja ulaznica će se vršiti na biletarnici sportske dvorane „Aleksandar Nikolić“.

Deci do četiri godine (ukoliko sede u krilu roditelja/pratioca) ulaz je besplatan.

Prvi dan takmičenja ( 16. april 2016) igraju se dva singl meča. Prvi singl meč počinje u 13 časova, drugi odmah po završetku prvog.

Drugi dan takmičenja (17. april) igraju se dva singl meča i dubl meč. Prvi singl počinje u 13 časova, drugi singl odmah po završetku prvog, dubl meč sledi nakon drugog singla.

Vest dana je da je Ana Ivanović rekla zbogom reprezentaciji Srbije., dok će za nacionalni tim debitovati Olga Danilović., rođena 2001. godine.

Nakon ubedljivog poraza od Španije u prvom kolu Svetske grupe II FED kupa, Srbija će u borbi sa Belgijom tražiti šansu za opstanak u grupi. Osim Olge Danilović, selektorka Tatjana Ječmenica u tim je pozvala Jelenu Janković, Aleksandru Krunić, Jovanu Jakšić i Ninu Stojanović.

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   Fed kup, Srbija - Belgija, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.