13/07/15 - 20:19h

Obradović: Uslovi nisu sjajni, očekujemo da sve bude na najvišem nivou!

 


Selektor Dejvis kup selekcije Srbije Bogdan Obradović rekao je da ne može biti zadovoljan trenutnim uslovima u kojima bi trebalo da se igra četvrtfinalni meč protiv Argentine, ali da veruje da će se u međuvremenu stvari popraviti.

Dejvis kup

Dejvis kup

Kada je u pitanju sam hotel zaista nemam nikakvih primedbi, jer je sve na vrhunskom nivou. Ono čime nismo zadovoljni jeste hala u kojoj bi trebalo da se odigra meč. Obišli smo čitav kompleks i prvi utisak je da je sve dosta improvizovano. Uslovi nisu na zadovoljavajućem nivou, svlačionice i soba za masažu takođe nisu po najvišim standardima. Izvršili smo pritisak na organizatore i očekujemo da će sve biti na mnogo višem nivou“, istakao je Obradović.

Selektor Dejvis kup selekcije je pohvalio stanje terena, ali je imao primedbe i na osvetljenje, koje po njegovoj proceni nije najbolje.

U toku dana, u prestonicu Argentine doputovali su Dušan Lajović i Viktor Troicki i odmah po dolasku izneli svoje utiske i očekivanja u pogledu duela protiv “gaučosa”.

Duci

Duci

Prilično je hladno, nismo na to baš navikli kada dolazimo u Južnu Ameriku, ali dobro smo putovali i pravo iz aviona idemo na teren da treniramo. Nismo umorni i nadamo se da će prvi trening proteći u najboljem redu“, rekao je Lajović.

Viktor Troicki je rekao da su po prvi put u Argentini kao ekipa i da očekuje neizvestan meč.

Očekujem neizvestan duel, čekamo da i ostali igrači pristignu i da se kompletiramo kao tim, treniraćemo u narednim danima i probati da maksimalno spremni dočekamo susret protiv Argentinaca“, istakao je Viktor Troicki u prvoj izjavi po dolasku u Buenos Aires.

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   Bogdan Obradović, Dejvis Kup, Dušan Lajović, Filip Krajinović, Janko Tipsarevic, Nenad Zimonjić, Selektor, Srbija-Argentina, Teniseri, Turniri, Vesti, Viktor Troicki, Četvrtfinale


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.