14/02/16 - 20:44h

Novak: Radujem se nastupu za reprezentaciju

 


Najbolji srpski teniser Novak Đoković potvrdio je da će nastupiti za Srbiju u Dejvis kupu protiv Kazahsatana prvog vikenda u martu. Pripreme za taj duel, ali i za turniru u Dubaiju su u toku.

Izvor: Tennis World USA

Izvor: Tennis World USA

Srbija će od 4. do 6. marta igrati meč prvog kola Svetske grupe Dejvis kupa protiv Kazahstana u beogradskoj hali Pionir, a tim Srbije predvodiće Novak Đoković.

Vreme u Beogradu provodi, kako kaže sa porodicom i prijateljima, ali ne zaboravlja ni svoje profesionalne obaveze. Sa Novakom su u Beograd stigli i njegovi treneri Marijan Vajda i Gebhard Fil Grič koji su posmatrali današnji trening Đokovića i Krajinovića.

Želim maksimalno spreman da dočekam takmičenje u Dubaiju i ništa ne prepuštam slučaju. Drago mi je što mogu da treniram sa našim mladim teniserima.
Krajinović je sjajan igrač pred kojim je lepa budućnost. Vredan je, dobro radi, iza njega su povrede, tako da mislim da će pravi rezultati da uslede
, rekao je Novak.

Đoković je danas potvrdio da će se, po završetku turnira u Dubaiju vratiti u Beograd kako bi odigrao meč Dejvis kupa.

Radujem se što ćemo ponovo da se okupimo u nacionalnom timu. Nadam se punim tribinama, odličnoj atmosferi i još jednoj pobedi Srbije. Svi jedva čekamo taj meč, a i radujemo se što ćemo zaigrati baš u Pioniru. Čini mi se da je ta dvorana idealna za mečeve kao što je ovaj, zaključio je Đoković.

(Tenis Uživo, M. Petković)


Teme:   Dejvis Kup, Novak Djoković, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.