24/07/14 - 17:58h

Novakov život na filmskom platnu!

 

Srpski teniser i svetski broj jedan Novak Đoković u narednom periodu bi trebalo da snimi dokumentarni film o svom detinjstvu, kao i o prvim teniskim koracima koje je napravio, pa sve do najvećih uspeha, teniskog trona i osvajanja travnatog Vimbldona.

Novak Djokovic

Novak Djokovic

Srpski teniser Novak Đoković, koji se nedavno oženio i uskoro postaje otac, a takođe je početkom jula po drugi put postao i šampion najprestižnijeg turnira na svetu, Vimbldona, čini se proživljava svoje snove. Đokovićev život i sve neverovatne uspehe koje je postigao mogli bismo staviti na filmsko platno, a upravo to će se i desiti.

Naime, prema pisanju beogradskog magazina Alo, inače izvora bliskog porodici Đoković, dokumentarni film o Novaku Đokoviću bi mogao vrlo brzo da počne da se snima.

Srpski teniser se nalazi u Beogradu sa svojom suprugom Jelenom i trebalo bi da uzme učešće u snimanju dokumentarnog filma, koji počinje sa snimanjem već sledeće nedelje.

U okviru filma, Novak bi trebalo da poseti svoju školu koju je pohađao, kao i teniske terene na kojima je napravio prve teniske korake, kada je maštao o tome da postane veliki šampion i da podiže trofeje na velikim turnirima.

U svakom slučaju, biće zanimljivo videti Novaka kako će se snaći u ovoj novoj, filmskoj, ulozi koja ga očekuje.

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   ATP Rang Lista, ATP trka, Grend Slem, Novak Djoković, Rang Lista, Teniseri, Vesti, Vimbldon, Vimbldon 2014, Zanimljivosti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.