03/07/14 - 09:21h

Novakov kum biće fudbaler, a ne teniser

 

Novaka čekaju još dva teška meča do priželjkivane titule na Vimbldonu, ali tu obaveze za našeg najboljeg tenisera ne prestaju. Kako smo već ranije pisali, Novak i njegova verenica Jelena venčaće se 9. jula na Svetom Stefanu. Domaći mediji su dosta pisali o tome ko će Noletu biti kum na venčanju. Još od ranije se pominjalo ime Endija Mareja, Novakovog teniskog vršnjaka i dobrog prijatelja. Ipak, ovih dana se može čuti da će to biti Neven Marković, profesionalni fudbaler i Novakov drug iz detinjstva.

Novak i Neven 1

Novak i Neven su zajedno rasli i družili se na fudbalskim terenima. Neven za svog budućeg kuma kaže da je “prosto lud za fudbalom”, u šta smo imali prilike da se uverimo u više navrata. Njih dvojica su bili nerazdvojni dok ih profesionalne obaveze nisu odvele na različite strane. Novak je otišao na tenisku akademiju Nikole Pilića, dok je Neven fudbalsku karijeru gradio u nekoliko domaćih i inostranih klubova. Neven sada nastupa za švajcarski Servete.

Novak i Neven 2

Njih dvojica su nedavno organizovali humanitarni meč sa kojeg je prihod išao ugroženima sa poplavljenih područja. Takođe, Novaka i Nevena smo nedavno mogli viđati na fotografijama sa Ibice gde su proslavljali Novakove poslednje momačke dane.

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   Endi Marej, Jelena Ristić, Nikola Pilić, Novak Djoković, Viktor Troicki, Vimbldon, Vimbldon 2014, Zanimljivosti


Komentari: 2

 
Горан Стевановић July 3, 2014 Odgovori

Па и није у реду да буде Новаков кум неко ко није православне вероисповести,Кум није дугме.

 
Danijela July 4, 2014 Odgovori

Svaka čast i jednom i drugom kumu.

Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.