14/12/21 - 16:21h

“Novakov karakter je pokretačka snaga, moramo ga prihvatiti takvog kakav jeste”

 

Španski novinar Naćo Albaran je za tamošnji “As” napisao tekst o Novaku Đokoviću, prepun hvala na račun najboljeg igrača sveta.


Novak Djokovic

On je srpskog tenisera nazvao vođom i van terena, istakao je koliko poštuje medije i navijače, a osvrnuo se i na njegov karakter.

– Njegov karakter je pokretačka snaga, ujedno i jedna od tajni njegovog uspeha. Rezultati nisu bili toliko dobri kada je pokušao da ga umiri. Moramo ga prihvatiti onakvog kakav jeste i ne porediti ga, odnosno njegovo ponašanje, sa Rafaelom Nadalom. – napisao je on između ostalog i dodao:

– Đoković voli tenis i poštuje sve ljude koji su njegov deo. To niko ne može da porekne. Rivale posmatra kao drugove, dok mu se oni dive i u njemu vide vođu i buntovnika koji ih pordžava i putem Asocijacije igrača.

– Njegov odnos sa medijima je izvanredan. Nekada se čak i zahvali na nekom pitanju, a na čestitke i pozdrave odgovara na skoro svakom jeziku. S navijačima – čista desetka. Na ATP finalu u Torinu jednom je proveo skoro pola sata s njima posle meča. I tu je broj jedan

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Novak Djoković, Teniseri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.