01/06/23 - 13:18h

Novak: Znam da ću morati da igram bolje

 

Srpski teniser Novak Đoković zadovoljan je plasmanom u treću rundu Rolan Garosa.


Source: Getty Images Europe

Ipak, kaže da je svestan da mora igrati bolje.

– Uvek može bolje – ali nekako od sebe uvek očekujem puno. Znam da ću morati da igram bolje, staloženije i na višem nivou konstantnosti da bih mogao da osvojim ovaj turnir. Ja to znam, ali istovremeno verujem u sebe i svoje sposobnosti. Mislim da su prva dva meča prošla dobro, i da ima dosta toga pozitivnog što mogu da izvučem iz njih i to upotrebim za pripreme pred naredni izazov.

Naredni rival biće mu Alehandro Davidovič Fokina.

– Od njega sam izgubio kada smo poslednji put igrali u Monaku prošle godine, u jednom čudnom meču, na početku sezone na šljaci kada igram slabije od mog prepoznatljivog nivoa. On je specijalista za ovu podlogu, igrač koji je značajno napredovao proteklih godina i u ovoj sezoni dobio nekoliko velikih igrača – kao što je Rune u Madridu. – rekao je Novak i dodao:

– Poseduje kompletnu igru, veoma je sposoban da igra na izuzetno visokom nivou – i sigurno je jedan od najtežih protivnika koje sam mogao da dobijem u 3. kolu. Znam da će se dobro spremiti – i izaći na meč sa namerom da pobedi. Ipak, verujem u sebe – verujem u pobedu – i idemo dalje.

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Grend Slem, Novak Djoković, Rolan Garos, Teniseri, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.