18/06/15 - 12:18h

Novak potvrdio učešće na egzibiciji pred Vimbldon!

 


Najbolji teniser sveta Novak Đoković po deseti jubilarni put nastupaće na “Budls” egzibiciji koja se igra kao uvertira za najprestižniji turnir na svetu, Vimbldon.

Novak Djokovic Vimbldon (GettyImages)

Novak Djokovic

Egzibicioni turnir će biti svojevrsna priprema za Vimbldon, a održava se od 23. do 27. juna u Stouk parku u Londonu. Kao i prethodnih godina okupiće neke od najboljih svetskih tenisera koji će obaviti poslednje pripreme pred treći Gren slem u sezoni.

Uprkos tome što je od ove godine sezona na travi pred Vimbldon nešto duža i traje tri nedelje, Đoković je odlučio da ne nastupa ni na jednom turniru, nego da formu brusi kroz treninge i nastupe na egzibicionim mečevima.

Pored Novaka, u Stouk parku će nastupiti i nekadašnji polufinalista Vimbldona, Francuz Rišar Gaske, Južnoafrikanac Kevin Anderson, kao i teniser koji je odigrao najduži meč u istoriji, i to baš na Vimbldonu, Amerikanac Džon Izner.

Tu će biti još i nekoliko vrlo talentovanih mladih igrača, koji predstavljaju budućnost svetskog tenisa, poput Australijanca Tanasija Kokinakisa i Nemca Aleksandra Zvereva.

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   ATP Rang Lista, ATP trka, Džon Izner, Egzibicioni meč, Novak Djoković, Rang Lista, Rišar Gaske, Tanasi Kokinakis, Teniseri, Turniri, Vesti, Vimbldon


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.