23/05/12 - 15:12h

Novak potpisao ugovor sa ,,Uniklom”, skida ,,Takinija”

 

Novak Đoković završio je saradnju sa proizvođačem italijanske sportske opreme “Serđo Takini” i postaće novo zaštitno lice jednog od najprestižnijih svetskih brendova – japanskog proizvođača sportske odeće i opreme “Uniklo”.

Novak Djoković. Reuters.

Novak Đoković

“Serđo Takini” je saopštio:

“Odluku smo doneli zajedno i prijateljski. Novak Đokovića na Rolan Garosu neće više biti naš ambasador”.

Novak Đoković je opremu “Serđo Takini” nosio od 1. januara 2010. godine i u njoj postao svetski “broj 1”.

Vrednost ugovora po godini nije saopštena, ali se zna da ovu opremu već koriste Kei Nišikori i Šingo Kuneida, osvajač zlatne medalje u Pekingu 2008. godine na Paraolimpijskim igrama.

Povodom potpisivanja ugovora na pet godina sa “Uniklom” Novak je za zvanični sajt ove japanske kompanije za proizvodnju odeće izjavio:

“Počastvovan sam i veoma uzbuđen što sam postao globalni ambasador Unikloa. To je kul brend sa velikom tradicijom u Japanu, zemljom čiju kulturu i način života veoma poštujem. Svoju životnu filozofiju nazivam budi jedinstven, (na engleskom Be unique), zasnovanu na strasti i želji da se stalno unapređujem. Strast postoji zato što sam najbolji svetski teniser, ali i najbolja osoba. Želim da stalno pomažem ljudima, posebno deci koja imaju manje sreće u životu od mene. Osećam prirodnu vezu sa Uniklom, i za mene oni nisu firma koja proizvodi brzu modu i nije samo sportska oprema. Uniklo je ultimativna funkcionalna odeća koja mi je potrebna kao sportisti i osobi koja vodi veoma aktivan život. Radujem se saradnji i razvoju novih proizvoda i da učinim svetsku porodicu Unikla još boljom.”

Novak će prvi put novu opremu nositi na Rolan Garosu u Parizu, koji počinje u nedelju 27. maja.

(Tenis Uživo, N. Mihajlović)


Teme:   Novak Djoković, Vesti


Komentari: 2

 
drazenbl May 23, 2012 Odgovori

ciao sergio,kon’nichiwa Uniklo 🙂

 
Zaga May 24, 2012 Odgovori

sporska oprema mu nece doneti pobedemora da zaigra malo boljeza nove trofeje bez nervoze i lomljenje reketa !!!!!

Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.