30/09/16 - 13:15h

Novak podučavao srpsku mladu nadu u Beogradu (Video)

 

Najbolji teniser sveta Novak Đoković ovih dana boravi u Beogradu, a to vreme koristi pomažući najtalentovanijim srpskim teniserima!


Novak Djokovic, Getty Images
Na terenima SC “Novak” na Dorćolu, naš najuspešniji sportista trenirao je sa jednim od najvećih talenata, Borisom Butulijom. 17-godišni sin legendarnog rukometaša Igora, nalazi se na 1.531. mestu ATP liste. Već ima dva poena i polako se upoznaje sa profesionalnim tenisom. Boris je bio privilegovan jer je sparingovao sa Novakom Đokovićem.

Njih dvojica su treći put trenirali zajedno, a Butulija ističe da je Novak sjajan i da upija svaki savet od njega. I Đoković je bio vrlo raspoložen na treningu, zbijao je šale ali je ozbiljno pristupio radu.

Kasnio je malo Đoković jer se zagrevao u teretani, a onda je zajedno sa Gephardom Fil-Gričom, kondicionim trenerom i Miljanom Amanovićem, fizioterapeutom, stigao na teren, gde je oko pedesetak ljudi posmatralo trening.

Novak Djokovic Practice - Belgrade 2016 | Court Level View

Inače, Novak Đoković je otkazao učešće u Pekingu, na turniru koji počinje u ponedeljak. On će izgubiti 500 poena zarađenih prošle godine, ali ni Endi Marej još uvek nije potvrdio učešće, tako da postoji mogućnost i da razlika između njih dvojice ne bude drastičnije smanjena.

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   Boris Butulja, Novak Djoković, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.