05/09/15 - 12:08h

Novak pobedu proslavio čuvajući sina

 


Novak je među 16 najboljih na gren slem turnirima i to po 26. uzastopni put. Konstantnost i vrhunski kvalitet drugačije ne dozvoljavaju. Ipak, umesto večere ili blažeg izlaska u grad, Novak je novi uspeh proslavio na sasvim drugačiji način. Umesto da pobedu nad Sepijem proslavi uz po koju čašicu, ili barem u društvu, Novak se odlučio za čuvanje deteta.

Izvinite zurim, sin me ceka

Izvinite zurim, sin me ceka

Nakon konferencije za novinare, Đoković je odjurio u pravcu grada, gde se nalazi njegova baza za ovogodišnji US Open. Tamo su ga čekali supruga Jelena i sin Stefan, koji na svoj način pružaju Novaku podršku. On to naravno zna i oseća, pa ne treba da čudi što je ovo 69. pobeda od kada se ovom poznatom bračnom paru rodio Stefan. Za to vreme Novak je uspeo da osvoji i dva gren slema.

“Mislim da je to sjajna ravnoteža. Doživljavam je od prošlog oktobra”, izjavio je Novak nedavno u vezi sa njegovom privatnom i profesionalnom stranom života… To (rođenje deteta) donelo je radost u moj život, ali takođe i pozitivnu energiju i motivaciju u profesionalnoj karijeri”, kaže čovek kome je za dlaku promaklo da kompletira gren slem kolekciju, što bi bilo prvi put još od Roda Lejvera i 1969. godine.

Novak uvek ima najsladju podrsku

Novak uvek ima najsladju podrsku

“Još uvek sam na krilima. To mi je unapredilo igru. Više sam fokusiran, ali i nekako izbalansiran. Čoveku je potreban taj balans”, dodao je ponosni otac.

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   Novak Djoković, US Open, Vesti, Zanimljivosti


Komentari