01/04/12 - 20:29h

Novak osvojio Majami!

 

Novak Đoković ne staje ni ove godine sa dominacijom! Žrtva ovog finala bio je Endi Marej koji jednostavno nije imao adekvatnu igru za superiornog Novaka! Ubedljiva igra u prvom setu, a nije ništa zaostajao ni u 2 setu. Trijumf posle 2 sata i 17 minuta za novu titulu u Majamiju!

N. Đoković67
E. Marej16


Prvi set je počeo sigurnim servisima oba tenisera. Ali to nije trajalo dugo. Novak pravi brejk pri rezultatu 2:1 i tu prednost povećava na svoj servis- 4:1. Svoju seriju Đoković nastavlja već u sledećem gemu. Novi brejk i servis za prvi set i potvrdu dominacije u ovom setu i vodjstvo od 1:0- 6:1!

Novak Đoković

Drugi set i totalno drugačija slika. Oba tenisera sigurni na servisu, ali Marej ima više muke na svom servisu od Novaka. Pri rezultatu 1:1 Marej uspeva da spase 2 brejk lopte pri svom servisu, ali naš teniser ne odustaje. Nastavili su sa osvajanjem svojih servis-gemova sve do taj-brejka. Novak prvi pravi mini brejk u taj-brejku, ali Marej se vraća 2:2. Duplom servis greškom škota, Novak dolazi do 3:2 i svojim servisima, od toga jedan as,dovodi sebe u vodjstvo od 5:2. Škot je pod pritiskom, ali osvaja oba poena na svoje servise za 5:4 za našeg tenisera. Sve je bilo u Novakovim rukama uz to i njegov servis, a on to ne propušta da realizuje! Trijumf od 7:6(7:4)!

Druga odbranjena titula iz prošle sezone. Bravo Novače samo ovako nastavi! Srbija je uz tebe!

(Tenis Uživo, D. Peruničić)


Teme:   Endi Marej, Masters, Masters u Majamiju, Novak Djoković, Teniseri, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.