26/05/24 - 09:00h

Novak ne sarađuje više sa Zimonjićem

 

Novak i Zimonjić bili su zajedno na dva turnira.


Foto: Vaughn Ridley/Getty Images North America

Kako prenosi sajt Sportal.rs, iako je putovao sa Novakom tokom turnira u aprilu, bivši srpski teniser Nenad Zimonjić neće biti trener najboljem svih vremena.

Zimonjić je sa Novakom putovao na turnire u Monte Karlu i Rimu.

Prvi reket sveta je tada pričao kako je došlo do saradnje, ali nijednog momenta nije rekao da je ozvaničena, već da će videti da li mu uopšte treba trener u ovoj fazi karijere.

– Još uvek se pitam da li mi je potreban trener ili ne. Razmišljam o raznim stvarima. Bio sam sa Nenadom Zimonjićem i napraviću konačnu odluku u narednih nekoliko nedelja ili meseci. Igrao sam profesionalni tenis preko 20 godina i imao razne timove i trenere. Ne mislim da mi ne treba trener ili fizioterapeut, jer je tim taj koji je na kraju formula za uspeh. Ali, ja sam trenutno u fazi karijere gde se pitam da li je jedna od opcija i da budem bez trenera – pričao je Novak pre mesec dana.

Novakov štab čine fizioterapeut Miljan Amanović, kondicioni trener Gebhart Fil-Grič i sparing partner Karlos Gomez, a trebalo bi da se priključi i analitičar Boris Bošnjaković.

Đoković je u martu prekinuo saradnju sa hrvatskim trenerom Goranom Ivaniševićem.

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   Nenad Zimonjić, Novak Djoković, Teniseri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.