21/12/12 - 19:55h

Novak nastupa za reprezentaciju u 2013. godini!

 

U pauzi između sezona, Novak Đoković je našao malo više vremena, nego u toku sezone, za svoje fanove. Bilo je dosta pitanja na društvenim mrežama za našeg tenisera, a on je između ostalih na jedno pitanje otkrio da mu nedostaju nastupi za reprezentaciju Srbije.

Novak Đoković

Novak Đoković

Dosta pitanja, a malo vremena za ista, sezona je na pragu, a i ostali teniseri daju sve od sebe na pripremama. Između ostalih, našla su se i pitanja vezana za “smak sveta” i doček Nove godine. Uz konstataciju da njemu i njegovim obožavaocima “ni smak sveta ne može da ih zaustavi da budu zajedno”, kao da će i Ana Ivanović biti u njegovom društvu za doček Nove godine.

“Plan je da igram u Dejvis kupu sledeće godine. Volim da igram za reprezentaciju, ali u poslednje dve godine nisam imao mnogo prilika i nedostaje mi. U kontaktu sam sa svim reprezentativcima, i svi imaju veliku želju da se ponovo okupimo i igramo za Srbiju. Optimističan sam da će se to ostvariti već u februaru protiv Belgije”, rekao je Đoković.

Đoković je takođe svima poželeo srećne praznike, uz dodatak da ga možemo gledati na egzibicionom turniru u Abu Dabiju od 27. do 29. decembra, kao i na Hopman kupu zadnjeg dana ove godine gde će nastupati sa Anom Ivanović.

(Tenis Uživo, D. Peruničić)


Teme:   Egzibicioni turnir Abu Dabi, Hopman kup, Novak Djoković, Teniseri, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.