29/12/20 - 14:48h

“Novak mi daje nadu u moju bolju budućnost”

 

Džuli Sojer, jedna od najvećih fanova Novaka Đokovića, najboljem teniseru sveta uručila je specijalni poklon.


SYDNEY, AUSTRALIA -Novak Djokovic of Serbia

Ona često putuje kako bi gledala Novakove mečeve, a i sada je prešla veliki put kako bi mu donela rokovnik pun poruka navijača.

Ova Francuskinja koja živi u Londonu imala je nekoliko slobodnih dana koje je provela u rodnoj zemlji, a pre povratka u Veliku Britaniju odlučila je da dođe u Srbiju.

Ona je objasnila kako je došlo do sastavljanja rokovnika.

– Kada je Novak prolazio kroz teške trenutke tokom juna, pokrenuli smo projekat u kom smo želeli da pokažemo našu ljubav prema njemu. Napisala sam instagram post gde sam pozvala ljude da napišu tri stvari: ko su i odakle su, kako su otkrili Novaka, kao i zašto ga ga vole. Stigli su brojni odgovori iz 42 države širom sveta, što mi je pokazalo da moram da uradim nešto tim povodom. Odštampala sam sve komentare i spakovala ih u veliku svesku. Pronašla sam jednu sa koricama na kojima je pisalo “Ti si voljen”, i mislila sam da je ta idealna. Donela sam mu tu svesku u Beogradu, kako bi imao podsetnik na to da ga svi mnogo volimo i poštujemo. – rekla je ona.

Ona je pričala i o tome zbog čega voli Đokovića.

– Novaka volim iz više razloga. Prvo, svidela mi se njegova ambicioznost i odlučnost. On je momak koji je postavio ciljeve još na početku i nije se stideo da ih naglas izgovori. Drugo, volim njegovu strast prema igri, a dopada mi se i Đokovićeva tranzicija iz odbrane u napad na teren. Ta bekhend paralela, to je zaista prava lepota. Ujedno, ja sam i nastavnica, i provela sam ceo život u obrazovanju, pa i sa te strane cenim posvećenost koju Novak, Jelena i fondacija ulažu da unaprede uslove za decu. Na kraju, Novak je super pristojan i ljubazan, brine o drugima, o kolegama, i to je za veliko poštovanje. Sve to me inspiriše, i podstiče da i sama ostvarim ono što poželim. Novak mi daje nadu u moju bolju budućnost i to je neprocenjivo. Zahvaljujući Novaku, dobila sam brojne nove prijatelje, a počela sam i da učim srpski jezik zbog njega.

(Tenis Uživo, J. Erdei)


Teme:   Novak Djoković, Teniseri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.