14/05/14 - 12:00h

Novak: Jelena mi zabranila da pričam o prinovi

 

Novak Đoković nalazi se u Rimu, gde učestvuje na trećem po redu mastersu na šljaci u ovoj godini. Sem dobre igre i pobede protiv Radeka Stepaneka, Đoković je u centru pažnje javnosti i zbog uspešnog oporavka od povrede zgloba, ali i zbog toga što će uskoro postati otac. Ova tema bila je nezaobilazna među novinarima u Rimu, koji su od Đokovića tražili da im kaže više o tome.

Djokovic beba 1

“Rečeno mi je da previše ne pričam o tome”, priznao je Novak. “Ne mogu da kažem datum kada će se beba roditi, ali sigurno na kraju godine”, dodao je budući otac. Đoković, koji će 22. maja proslaviti 27. rođendan, pre nekih dvadesetak dana podelio je ovu radosnu vest sa obožavateljima putem tvitera.

Sem lepih porodičnih vesti, Novak sasvim sigurno ima razloga za zadovoljstvo i na profesionalnom planu. Povreda je uspešno sanirana, a igra u drugom kolu Rima na sasvim dobrom nivou, posebno ako se uzme u obzir da je preskočio učešće na turniru u Madridu.

Djokovic beba 2

Na Foro Italiku Đoković juri treću titulu, nakon uspeha iz 2008. i 2011. godine. Ako mu pođe za rukom da trijumfuje u Večnom gradu, to će mu biti 19. titula iz kategorije masters 1000.

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   ATP Rang Lista, Masters u Rimu, Novak Djoković, Rang Lista


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.