22/06/20 - 20:16h

“Novak je svima loš primer, mora da snosi odgovornost”

 

Britanski teniser Danijel Evans prokomentarisao je situaciju sa koronavirusom na Adria Turu.


zimbio.com

Evans ističe da je krivica na Novaku Đokoviću, koji je bio organizator spomenutog turnira.

– Mislim da je svima dao loš primer. Iako u toj državi ne postoje mere o socijalnom distanciranju, mislim da su toga morali da se drže. To nije šala, zar ne? Iako su se u toj državi mere ukinule i sve se vratilo u normalu, ja bih i dalje gledao da se što više distanciram od drugih osoba, koliko god mogu. – rekao je i dodao:

– Uopšte nije dobro što Grigor Dimitrov ima koronavirus i što Ćorić ima koronavirus, ali ako ‘vratite film’, da li je to iznenađenje? Mislim da je to pitanje koji svi treba da postavimo. Možemo mnogo da naučimo iz ove situacije. Nadam se da ova situacija neće otkazati US Open. Nadam se da se neće predomisliti organizatori US Opena, posle svega što se tamo desilo.

Evans smatra da bi Đoković možda trebalo da podnese ostavku na mestu predsednika Saveta igrača.

– Ne znam. Iskreno, kada dođem na te sastanke, ne znam ni šta se priča, ni kako to funkcioniše, ni kako su svi oni došli na te pozicije. Ali, sagledajte situaciju. Mislim da ne bi trebalo da se prave žurke i da se igrači provode i igraju zajedno. Dva tenisera su testirana pozitivna na koronavirus i mora neko da preuzme odgovornost i objasni kako je došlo do ove situacije. Đoković mora da snosi odgovornost. – rekao je on.

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Adria Tour, Danijel Evans, Novak Djoković, Teniseri, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.