10/11/21 - 12:55h

“Novak je neponovljiv, on će osvojiti najviše grend slemova”

 

Legendarna američka teniserka Bili Džin King veruje da će iz “Velike trojke” najviše grend slemova imati Novak Đoković.


Novak Djokovic

Đoković, Federer i Nadal za sada su izjednačeni sa po 20 najvećih trofeja.

– Sva trojica igrača su različiti. Ja obožavam Nadala. Moja supruga i ja smo upoznali Rafu kada je imao 14 ili 15 godina. Mislim da se on ne seća toga, ali mi se sećamo jer smo upamtile ogroman potencijal. Pomislile smo: ‘Ovaj dečak je baš kul!’ Volim da ga gledam jer me impresionira to kako on poštuje tenis – on se naljuti kada drugi igrači ne poštuju ovaj sport. Zato deca i streme ka tome da budu kao on. Na tom polju, on je broj jedan. – rekla je Amerikanka i nastavila:

– Stariji ljudi više vole Federera zbog njegove elegancije i toga kako pleše po terenu. Nadal je više čvrsto nogama na zemlji i drži se svojih vrednosti. Đoković je jedinstven i neponovljiv. Veoma je pametan i otvoreniji je za promene od Rafe i Rodžera. Mislim da će on na kraju imati najviše titula. To je zato što su Federer i Nadal mnogo trofeja uzeli jedan drugom. Ista je stvar bila i u ženskom tenisu – Martina Navratilova i Kris Evert bi imale po 40 GS titula da se jedna od njih dve nije pojavila.

(Tenis Uživo, J. Erdei)


Teme:   Novak Đoković, Rafael Nadal, Rodžer Federer, Teniseri, Turniri, Vesti


Komentari: 1

 
džo November 10, 2021 Odgovori

A od koga je Novak uzeo titule? Pa od njih dvojice! Čista zamena teza!!!!! Novak bi imao mnogo više grendslemova da jedan od njih, bilo koji, nije bio prisutan! Novak im je nabio kompleks pa izmišljaju kojekakve gluposti!

Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.