19/08/14 - 19:41h

Novak i Ana prihvatili “ledeni” izazov (video)

 

Nakon toga što su Bode Miler, Džon Mekinro, Sabine Lisicki i Bernard Tomić nominovali Novaka Đokovića da se polije hladnom vodom, Srbin je to prihvatio, a isto je učinila i Ana Ivanović, prihvativši poziv Čehinje Petre Kvitove. Nole nakon polivanja pozive uputio Končiti Vurst, Mister Binu, odnosno Rovenu Etkinsonu i Majklu Džordanu, dok je Ana izazvala Rodžera Federera, Serenu Vilijams i Bastijana Švajnštajgera.

Ana i Novak

Srpski teniser, Novak Đoković i teniserka, Ana Ivanović, prihvatili su izazov ‘ledenih kofa’ koji je pokrenut nedavno u sklopu borbe protiv smrtonosne bolesti Amiotrofična lateralna skleroza (ALS), poznatoj i pod imenom Lu Gerigova bolest. Poznati svojim učešćem u toj akciji doniraju novac, a takođe i izazivaju tri osobe da učine isto u roku od 24 sata.

“Bilo mi je zadovoljstvo da učestvujem u ovoj kampanji i doprinesem širenju svesti o Lu Gerigovoj bolesti i organizaciji koja prikuplja novac za pronalaženje leka. Pored odgovora na izazov, takođe ću finansijski podržati inicijativu i nadam se da će to uraditi i mnogi drugi širom sveta”, rekao je Novak.

Novaka su izazvali brojni poznati, među kojima su i Džon Mekinro, Bodi Miler, Sabine Lisicki i Bernard Tomić, on je to prihvatio i izazvao Končitu Vurst, Mister Bina i Majkla Džordana.

Novak Djokovic ALS Ice Bucket Challenge

Dok je sa druge strane Anu izazvala Petra Kvitova, a Srpkinja se takođe pridružila akciji i pozvala Rodžera Federera, Serenu Vilijams i Bastijana Švajnštajgera da učine istu stvar.

(Tenis Uživo, N. Mihajlović)


Teme:   Ana Ivanović, Novak Djoković, Teniseri, Teniserke, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.